.

Dobbelsteen en Dobbelsteen
Home | Ons bureau | Werkzaamheden | Vergunningen | Referentieprojecten | Contact

Over Dobbelsteen & Dobbelsteen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij D&D terecht om bouwprojecten van A tot Z uit te werken en te begeleiden. Wij zijn een bureau met korte lijnen. U doet hier als klant uw voordeel mee.

Onze missie
Het uitvoeren van alle werkzaamheden met betrekking tot een bouwproject; van ontwerpen tot en met het begeleiden van de realisatie van uw bouwproject. Hierbij moet u denken aan alle soorten projecten van dakkapel tot compleet nieuw pand en zowel voor woningbouw als voor utiliteitsprojecten.

Onze visie
Ons werk dient tot stand te komen door voor en met de klant te ontwerpen en te detailleren, hiermee komen we tot een gebruiksvriendelijk en goed ogend resultaat.

Geschiedenis
Dobbelsteen & Dobbelsteen Bouwkundigen BV is opgericht op 1 maart 2009. De eigenaren hebben jarenlang ervaring als bouwkundigen, onder het kopje "ervaring" stellen wij ons aan u voor.

Een belangrijk deel van de geschiedenis van D&D ligt bij V.o.f. Van de Wouw Architectuur te Boekel. Na meer dan 30 jaar actief te zijn geweest in het realiseren van bouwprojecten van verschillende aard en vorm, van eenvoudige verbouwingen tot landhuizen en van grote discotheken en multifunctionele dorpshuizen tot een eenvoudige dakkapel heeft het echtpaar Van de Wouw besloten in 2009 te stoppen. D&D beheert nu het archief van de 1050 projecten en laat zich door dit archief inspireren. D&D waardeert het zeer dat Architect Huub van de Wouw aangeboden heeft op te blijven treden als adviseur en ontwerper.

Ervaring
Maikel Dobbelsteen, bouwkundig ingenieur
: Maikel werkte ruim 14 jaar bij V.o.f. Van de Wouw Architectuur. Hij was daar betrokken bij het uitwerken, tekenen, aanvragen bouwvergunningen en begeleiden van de vele mooie projecten, van kleine tot grote (ver)bouwwerken.

René Dobbelsteen, bouwkundig ingenieur: René put uit een werkervaring van 10 jaar, waarvan de laatste zes jaar met name actief op het gebied van bouwbegeleiding, tekenwerk en vergunningen van woning- en utiliteitsprojecten.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Meer weten?

Bel dan nu met 0651039015 (René), 0636406328 (Maikel), of gebruik onderstaand formulier:

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vraag en/of opmerking:

   

Dobbelsteen & Dobbelsteen Bouwkundigen B.V. | Meerstraat 24 | 5473 VX Heeswijk-Dinther
0651039015 (René), 0636406328 (Maikel) | info@dobbelsteendobbelsteen.nl